Trends sneakers 2017

Je zult mij niet snel op torenhoge hakken zien rondlopen, want als het even kan kies ik voor comfort. Ik was dan ook benieuwd wat de trends op het gebied van sneakers dit jaar zouden zijn. Blijft de all white sneaker on trend of gaan we dit seizoen juist voor een fel kleurtje of printje?

Tokyo style
Een opvallende trend die we spotten bij Sarenza zijn sneakers met een bijzondere mix van materialen in urban style. Futuristische sneakermodellen in all white of all black, of juist in een vrolijk pastelkleurtje horen dit seizoen in jouw kast. Zo zien we de nieuwste modellen van de Nike Huarache sneaker voorbij komen. Maar ook de Equipment support en Tubular sneakers van Adidas horen in dit rijtje thuis.

Retro running
Een andere trend die dit seizoen het straatbeeld verovert, zijn de old school sneakers met een sportieve 80’s touch. Vintage maar niet ouderwets, opvallende sneakers die passen bij een trendy vintage look. De classic leather sneakers van Reebok en Classic cortez sneakers van Nike horen thuis bij deze trend.

De ultieme klassiekers
Sneakers die al jarenlang in de collecties van bekende sneakermerken ronddwarrelen en nu weer herontdekt worden. Denk aan de Stan Smith sneakers van Adidas, Nike Cortez sneakers en Gazelle sneakers van Adidas al dan niet in een nieuw jasje, kleurtje of printje.

Canvas
Dikke kans dat jij ergens achter in je kast nog wel een paar Converse All Stars of Vans sneakers hebt liggen. Goed nieuws: in 2017 zijn deze old school sneakers weer on trend. Canvas sneakers in pastelkleuren zijn perfect voor de zomer, kies voor de variant met plateauzool of ga voor een kek printje.

Bron: Kleding.nl

Reageer op dit bericht

Veilig Betalen

Kledingoverzicht.nl werkt enkel met betrouwbare shops

De beste deals

Altijd de beste deals van alle webshops

Mooie kleding

Altijd kleding die bij jouw kledingstijl past