Trends badpakken 2017

Het lijkt een beetje vroeg om al te gaan kijken naar de badpakken trends voor aankomende zomer, op dit moment regent het namelijk pijpenstelen en over de temperatuur zal ik maar helemaal niet spreken. Toch stromen de eerste swimwear collecties de shops al binnen en kan ik het echt niet laten om alvast een kijkje te nemen. Bovendien kan het helemaal geen kwaad om ruim op tijd een nieuw badpak aan te schaffen, deze kun je namelijk ook aan tijdens een welness dagje bijvoorbeeld.

See through
Dat see through materialen en mesh dit jaar een trend zijn is inmiddels wel duidelijk, maar ook in de swimwear scene zien we badpakken voorbijkomen met doorschijnende stukken. Het maakt het badpak een tikkeltje sexy maar laat niet meteen alles zien.

Bloemenprints
We kunnen aankomende lente en zomer niet om dit fleurige printje heen. Overal waar je maar kijkt zien we bloemenprints voorbijkomen en deze trend lijkt ook overgewaaid te zijn op de badpakken collectie van Asos. Wij worden er vrolijk van!

Palm prints
Om in tropische sferen te komen kun je je laten inspireren door de badpakken met palm prints. Deze doen ons nu al verlangen naar een vakantie op een tropisch eiland. Zon, zee, strand en een cocktailtje in de hand: komt u maar!

Ruffles
Ook deze trend sluit naadloos aan op de modetrends op het gebied van kleding dit seizoen. Ruffles t-shirts, jurkjes met ruffle details en flared mouwen en pijpen zien we overal. Yep, ook op swimwear dus. Ruffle badpakken zijn super girly en net even wat opvallender dan een basic badpak.

Bron:kleding.nl

Reageer op dit bericht

Veilig Betalen

Kledingoverzicht.nl werkt enkel met betrouwbare shops

De beste deals

Altijd de beste deals van alle webshops

Mooie kleding

Altijd kleding die bij jouw kledingstijl past